viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Akvaviittigraavattua lohta

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera. Sinappimajoneesi Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g lohta

3 rkl puolikarkeaa merisuolaa

2 rkl sokeria

tilliä

2 cl akvaviittiä

Sinappimajoneesi

3 rkl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

Valmistusohje

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera.

Sinappimajoneesi

Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Tomaattikompotti ja juustot

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Pikkusyötävä

Pensasmustikka-burratasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Brunssi
Jälkiruoka

Marmorikakku

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen

Lue lisää

Äitienpäivän kimppuun – 4 x rosee ja kukka

06.05.2025 Viinilehden toimitus

Chilen viinien haasteellinen vuosikerta 2025

02.05.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Sirén

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä