Olut-sipulihilloke

Tarjoa sipulihilloketta juustojen kanssa. Juomaksi sopii vintage-oluet.

13.12.2017 Aniko Lehtinen Kuva: Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2 isoa sipulia

1/2 dl makeaa ale-olutta (esim. Duvel)

1/2 dl fariinisokeria

1/2 dl balsamiviinietikkaa

muutama timjaminoksa

Valmistusohje

1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Kiehauta olut kattilassa ja lisää sipulit.
3. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminnoksat lehtineen ja ruoteineen.
4. Anna kiehua 30 minuuttia. Nosta timjamin oksat pois.
5. Jäähdytä.
6. Tarjoa kypsytettyjen juustojen kanssa.

Ohjeesta tulee noin purkillinen (2 dl) hilloketta.

 

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla