viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Katkarapugratiini

26.06.2012 Antti Vahtera

Arkea helpoittava, nopea katkarapugratiini syntyy valmiista katkarapukastikkeesta, katkaravuista ja yrteistä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

0,5 kg kuorittuja katkarapuja

2 dl pitkää ja puuroutumatonta riisiä

2 silputtua salottisipulia

1 pieni purjo silputtuna

1 dl tilliä

1 dl ruohosipulia

4 murskattua valkosipulin kynttä

100 g tuoreita herkkusieniä

100 g gruyere'iä tai kermajuustoa

4 dl valmista katkarapukastiketta

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi.
2. Kuullota silputtu sipuli, purjo ja viipaloidut sienet.
3. Sekoita joukkoon keitetty riisi ja nosta seos voideltuun uunivuokaan tai kasariin.
4. Lisää päälle yrtit ja katkaravut.
5. Peitä kastikkeella. Sirottele lopuksi päälle raastettu juusto.
6. Gratinoi noin 10 minuuttia 200 C uunissa. Tarjoa salaatin ja vaalean leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Haudutetut purjot ja kaprisvinegretti

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kala-katkarapuleipä

time Created with Sketch.
1 h
Alkuruoka

Bloody Mary -katkarapucocktail

time Created with Sketch.
30 min
Gluteeniton Kalaruoka

Lue lisää

KWV Classic Collection -viinit sopivat pimeneviin iltoihin – katso viineille sopivat reseptit!

Kaupallinen yhteistyö

20.08.2020 Viinilehden toimitus

Pääsiäisen paras valkoviini ja parsaresepti – näillä korkkaat kevään

Kaupallinen yhteistyö

31.03.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä