viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parmakinkkua ja hunajamelonisalaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

250 g parmakinkkua ohuina siivuina

300 g hunajamelonia

100 g rucola-salaattia

0,5 dl oliiviöljyä

mustapippuria

Maldon- suolaa

Valmistusohje

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Alkuruoka

Munakoisoleipä

time Created with Sketch.
1 h + sillin tekeytyminen h
Kasvisruoka

Lue lisää

Viini & Ruoka 2024 – Viinilehden toimituksen messutärpit

16.10.2024 Viinilehden toimitus

Vuoden viineimmät – Viinilehden Vuoden 2024 valinnat

15.10.2024 Viinilehden toimitus + kansikuva Olli Häkkinen / tyyli Jenni Juurinen

Viinilehden suuri glögitesti – kauden parhaat glögit ovat tässä!

15.10.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä