Tammi–Helmikuussa sesongissa koreilevat muun muassa verigreippi, greippi, appelsiini, klementiini, porkkana, bataatti, maa-artisokka, inkivääri, myskikurpitsa, kuha, hauki, made ja osterit.

Ruoka
Sesonkiruokaa! 7 x sesongin resepti
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
4 x ruoka- ja viinipodcast
Podcastit ovat 2020-luvun suosituimpia viihdepalveluita ja ruoka- ja viiniteemat näkyvät palveluissa kasvavana trendinä. Nämä neljä pinnalla olevaa podcastia ilahduttavat ruoan- ja viininrakastajia.
Talven tuhdeimmat punkut ja valloittavimmat valkkarit
Kevättä odotellessa on ihana kietoutua tuhtien viinien syleilyyn. Valitse lasiin vielä hetki lämmittäviä ja voimakkaita punaviinejä ja tuhteja, isoja valkoviinejä.
Järjestä olutpruuvi – vinkit oluttastingin järjestämiseen
Oluiden maisteleminen hyvässä seurassa antaa yhteisiä makuelämyksiä. Olutasiantuntija Anikó Lehtinen antaa vinkit onnistuneeseen tastingiin.
