Tammi–Helmikuussa sesongissa koreilevat muun muassa verigreippi, greippi, appelsiini, klementiini, porkkana, bataatti, maa-artisokka, inkivääri, myskikurpitsa, kuha, hauki, made ja osterit.
![Sesonkiruoka](https://viinilehti.fi/wp-content/uploads/2023/01/Sesonkiruoka.jpg)
Ruoka
Sesonkiruokaa! 7 x sesongin resepti
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Kysyimme guruilta: unohtumattomin viinimuisto
Mikä on unohtumattomin viinimuistosi? Viini- ja ravintola-alan ammattilaiset kertovat.
Kysyimme guruilta: talven yllättävä viini-ruokayhdistelmä
Mikä on ollut sesongin yllättävin viini-ruokayhdistelmä? Viinilehden viiniarvioijat paljastavat suosikkinsa.
Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!
Tuunaa joulupöydän jämistä herkullisia pasta-annoksia välipäiville tai uudeksivuodeksi!
![](https://viinilehti.fi/wp-content/uploads/2024/04/kansi-FB-760x1000.jpg)