Ruoka
Taivaalliset tattireseptit
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun
Joulun välipäivinä maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä jouluruokien jämät herkullisiin pastoihin.
Uunilihapullat ja unelma-cabernet
Unelmaillallinen syntyy herkullisesta cabernet sauvignonista ja uunissa muhivista lihapullista. Pistä pastakattila porisemaan, lihapullat uuniin ja kaada lasiin Graffigna Elixio Cabernet Sauvignonia.
Syksyiseen herkutteluun: hirvipata + Armigero-punaviini
Syksyn herkutteluhetket koostuvat lohturuoasta ja punaviinistä. Lämmittävä pataruoka valmistuu hirvestä tai naudasta ja se kruunataan italialaisella Armigero Barbera d’Asti Superiore -punaviinillä.