Arjen luksusta tai viikonlopun herkuttelua: neljän ruokalajin samppanjaillallinen!

Kaipaatko ravintolaan? Kokkaa kevään kunniaksi ravintolatasoinen, makunystyröitä hellivä neljän ruokalajin samppanjaillallinen.

15.03.2021 Viinilehden toimitus

Samppanjaillallinen
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Aloita samppanjaillallinen sokerisuolatulla, hiillostetulla lohella, siirry raikkaaseen crème ninoniin ja jatka paahdetulla vasikan sisäfileellä – kunnes suussa sulava haudutettu raparperi ja mansikkasorbetti kruunaavat aterian. Kaada jokaiselle ruokalajille suositussamppanjaa ja nauti luksushetkestä keskellä arkea tai viikonloppua.

Alkuun:

Hiillostettua lohta, kukkakaalia & parsaa

Väliin:

Crème ninon, kampasimpukkaa & katkarapua

Pääruoaksi:

Paahdettu vasikan sisäfilee, huhtasientä & nokkosta

Jälkiruoaksi:

Haudutettu raparperi, mansikkasorbetti & creme patissiere

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Kesän Viinilehti on ilmestynyt. Yöttömän yön numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.