viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Lohicarpaccio Il Nidon tapaan

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa fileestä pitkiä, ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa ja asettele lohensiivut paperien väliin. Painele viipaleita esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ja saat ne ohuiksi. Aseta viipaleet lautaselle. Purista sitruunanmehua viipaleiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja, punasipuli […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 pala lohifileetä, noin 60 g kalaa henkeä kohden

1 punasipulia

1 nippu isolehtistä persiljaa

2 rkl rypsiöljyä

sitruunamehua

Maldon-suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa fileestä pitkiä, ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa ja asettele lohensiivut paperien väliin. Painele viipaleita esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ja saat ne ohuiksi. Aseta viipaleet lautaselle. Purista sitruunanmehua viipaleiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja, punasipuli hienoksi ja lisää lohiviipaleiden päälle. Pirskottele viimeiseksi annoksen päälle rypsiöljyä.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa

16.05.2024 Teksti Wenla Wallin + kuvat Pommery, Champagne Deutz ja Gosset

Viinilehti valitsi vuoden parhaat hanaviinit – nämä tonkat ilahduttivat!

15.05.2024 Viinilehden toimitus + kuva Mikko Uosukainen

Spätburgunderia Pfalzista Badeniin

14.05.2024 Heidi Kleemola + kuvat Ville Palonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä