Ainekset
600 g hirven sisä- tai paahtopaistia
180 g pekonia
1 l hirvilientä
3 dl punaviiniä
3-4 rkl tomaattipyreetä
0,5 l suppilovahveroita tai siitakesieniä
2-3 porkkanaa
1 pieni lanttu
4-5 pientä sipulia
5-10 mustapippuria
5-10 katajanmarjaa
suolaa
Valmistusohje
Leikkaa liha kuutioiksi ja pekoni suikaleiksi. Ruskista lihat ja pekoni pannulla tai valurautapadassa. Laita ne pataan ja kaada päälle hirvilientä sekä punaviiniä. Lisää myös tomaattipyre. Kuori ja pilko sipulit, lanttu ja porkkanat. Lisää mausteet ja keitä tunnin verran. Lisää sitten kuivatut tai tuoreet suppilovahverot sellaisenaan. Jos käytät siitakkeita, ruskista niitä kevyesti. Anna vielä kiehua, kunnes liha on mureaa. Tarjoile perunamuhennoksen kera.