Kovat ja suolaiset juustot

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

-

Valmistusohje

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla