Chorizo-pekonipapusalaatti

Vahteran resepti
Chorizo-pekonipapusalaatti

Ainekset

400 g Chorizoa
300 g salkopapuja
1 rasia kirsikkatomaatteja
100 g amerikanpekonia
1 silputtu salottisipuli
romaine- tai sidesalaattia
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä. Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekonipavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä