vuohenjuusto-puolukkaleivät

Vuohenjuusto-puolukkaleivät

Mikäs sen herkullisempaa kuin kotimaisen puolukan maustama vuohenjuustolevite ja lasi viiniä? Hurmaavat leivät ovat valmiita alle puolessa tunnissa.

10 min

12.11.2021 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 pkt (140 g) levittyvää vuohenjuustoa (esim. Soignon)

75 g voita

3 rkl puolukoita

1 rkl timjamia hienonnettuna

ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1.Laita kaikki ainekset tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi.
2.Pursota tai levitä leivän päälle ja koristele puolukoilla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla