Ainekset
6 viipaletta (rusina)pullapitkoa
2 rkl voita
2 rkl fariinisokeria
1 dl kaurahiutaleita
1–2 omenaa
1/2 pkt (60 g) chevre-vuohenjuustoa
2 rkl juoksevaa hunajaa
basilikanlehtiä
Valmistusohje
1. Sulata voi paistinpannulla. Paista pullaviipaleisiin kaunis väri. Nosta pullat pois pannulta.
2. Mittaa pannulle sokeri ja kaurahiutaleet. Paahda ruskeiksi ja rapeiksi. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään.
3. Leikkaa omenasta hyvin ohuita viipaleita, kotimaista omenaa ei tarvitse kuoria. Leikkaa juustosta 10–12 kiekkoa.
4. Asettele omena- ja juustoviipaleet pullapalojen päälle ja paista leipäsiä 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä.
5. Ripottele valmiiden lämpimien leipien päälle kauramurua ja valuta hunajaa. Koristele vuohenjuusto-omenapullat basilikanlehdillä.