Ainekset
1 prk (240 g) valmista croissant-taikinaa
6 vihreää parsatankoa
100 g sini- tai valkohomejuustoa
100 g ilmakuivattua kinkkua
*
Voiteluun:
1 muna
Valmistusohje
1. Rullaa croissant-taikina auki. Leikkaa taikina katkoviivoja myöten kuuteen osaan.
2. Huuhdo parsat ja kuori ne, jos tangot ovat paksuja. Leikkaa pois kuivat tyvet ja puolita parsat keskeltä.
3. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän kaksi parsapalaa, viipale kinkkua ja nokare juustoa. Kääri taikina croissantin muotoon. Siirrä kääröt pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla.
4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia. Tarjoa parsacroissantit juuri paistettuina.