viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Parsacroissant
Reseptit

Parsacroissant

21.04.2022 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Maukas parsacroissant ihastuttaa kevään brunsseilla ja piknikeillä. Valmistaikinasta herkku syntyy hetkessä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 prk (240 g) valmista croissant-taikinaa

6 vihreää parsatankoa

100 g sini- tai valkohomejuustoa

100 g ilmakuivattua kinkkua

*

Voiteluun:

1 muna

Valmistusohje

1. Rullaa croissant-taikina auki. Leikkaa taikina katkoviivoja myöten kuuteen osaan.
2. Huuhdo parsat ja kuori ne, jos tangot ovat paksuja. Leikkaa pois kuivat tyvet ja puolita parsat keskeltä.
3. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän kaksi parsapalaa, viipale kinkkua ja nokare juustoa. Kääri taikina croissantin muotoon. Siirrä kääröt pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla.
4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia. Tarjoa parsacroissantit juuri paistettuina.

Viinisuositus

Corvezzo Organic Prosecco Rosé Extra Dry 2020

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Veneto
13,50 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Pääruoka

Parsadaal

time Created with Sketch.
50 min + linssien liotus min
Kasvisruoka

Lue lisää

Keskiyön auringon parsaa

06.05.2024 Heidi Kleemola + Kuvat Laura Riihelä

5 x tyylikäs viini kauden juhliin

02.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Aitoa cheddaria Keski-Suomesta

20.02.2024 Teksti ja kuvat Ville Palonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä