viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Paahdetut kikherneet

15.02.2019 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Rapeaksi paahdetut kikherneet maistuvat pikkupurtavana viinilasillisen kanssa. Mausteita vaihtamalla saat kikherneistä aina uuden makuisia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen

25 min

*

1 prk (310/265 g) kikherneitä

2 tl Ras el hanout -mausteseosta

2 rkl öljyä (esim. 1 rkl rypsi- ja 1 rkl seesamöljyä)

suolaa

Valmistusohje

1.Valuta ja huuhtele kikherneet siivilässä.
2. Sekoita mauste ja öljy kulhossa. Kaada kikherneet mausteseokseen ja sekoita hyvin, jotta kikherneet maustuvat.
3. Kaada kikherneet leivinpaperille uunipellille. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa tai uunin tasalämmöllä 220 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes kikherneet ovat rapeita.
4. Suolaa valmiit paahdetut kikherneet ja tarjoa jäähtyneenä.

Viinisuositus

Teresa Rizzi Extra Dry Rosé

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Italia
10,83 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min
Pääruoka
Alkuruoka

Karitsatartar muikunmädillä

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Slovakian natupioneeri Zsolt Sütő: ”Viinini tanssivat kanssasi”

03.04.2025 Ilkka Sirén + kuva Sanna Lehto

Karvainen vahvistus Viinilehden Vuoden viinien tuomaristoon

01.04.2025 Teksti ja kuvat Viinilehden toimitus

Lisää viiniä ruokakauppoihin?

30.03.2025 Teksti Samuli Pasanen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä