viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Paahdetut kikherneet

15.02.2019 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Rapeaksi paahdetut kikherneet maistuvat pikkupurtavana viinilasillisen kanssa. Mausteita vaihtamalla saat kikherneistä aina uuden makuisia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen

25 min

*

1 prk (310/265 g) kikherneitä

2 tl Ras el hanout -mausteseosta

2 rkl öljyä (esim. 1 rkl rypsi- ja 1 rkl seesamöljyä)

suolaa

Valmistusohje

1.Valuta ja huuhtele kikherneet siivilässä.
2. Sekoita mauste ja öljy kulhossa. Kaada kikherneet mausteseokseen ja sekoita hyvin, jotta kikherneet maustuvat.
3. Kaada kikherneet leivinpaperille uunipellille. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa tai uunin tasalämmöllä 220 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes kikherneet ovat rapeita.
4. Suolaa valmiit paahdetut kikherneet ja tarjoa jäähtyneenä.

Viinisuositus

Teresa Rizzi Extra Dry Rosé

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Italia
10,83 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä