viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Mansikkasalsa

20.06.2018 Elisa Johansson + Viinisuositukset: Antti Rinta-Huumo + Kuva: Sami Piskonen

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4–6 annosta

Mansikoista valmistuu hetkessä kesäinen salsa grilliruoan kaveriksi tai leivän päällä nautittavaksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4–6 annosta

gluteeniton, maidoton, munaton, kasvis

10 min + 10 min maustumiseen

*

1/2 l mansikoita

1/2–1 vihreä chili

1 dl kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna

1 dl basilikaa hienonnettuna

1 limetin mehu

1 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

ripaus roseepippuria rouhittuna

Valmistusohje

1. Poista mansikoista vihreät kannat ja leikkaa marjat pieniksi kuutioksi. Hienonna chili siemenineen, sipulinvarret ja basilika.
2. Sekoita kulhossa kaikki salsan ainekset.
3. Anna maustua viileässä noin 10 minuuttia.
4. Nauti mansikkasalsa viinin ja guacamolen kanssa tortillan tai leivän päällä.

Arkiviinisuositus

Yellowglen Pink Dry

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Australia
9,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka

Mansikka-mascarponecroissant

time Created with Sketch.
25 min

Lue lisää

Kesän viileimmät viinicocktailit – hyödynnä hanaviiniä!

17.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Aika kaivaa jälkiruokaviinit kaapista! Katso makuparit jalohomeisille viineille

02.09.2020 Ulla Häkkinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä