mehujää

Mansikka-proseccomehujää

Mansikka-proseccomehujäät ovat hellepäivien pelastaja! Kirpeänraikas limettimehu, kupliva, päärynäinen prosecco ja makeat mansikat päivittävät jäätelöaltaiden viilentäjän aikuiseen makuun. Viinipohjaiset mehujäät ovat kekseliäs aperitiivi ja niitä voi varioida loputtomasti. Onko sinun kesäsuosikkisi prosecco- punaviini- vai jälkiruokaviinipohjainen?

servings n. 6 annosta

11.07.2022 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

3 dl proseccoa

30 ml limettimehua

6 tl sokeria

mansikoita

*

Lisäksi:

mehujäämuotteja

Valmistusohje

1. Mittaa prosecco, limettimehu ja sokeri kannuun. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut.
2. Kaada mehujääseos muotteihin.
3. Leikkaa mansikoista siivuja ja lisää ne muotteihin.
4. Jäädytä pakastimessa yön yli.

Huom! Mehujää on hauska alkumalja tai keskipäivän raikastaja, joka sisältää proseccoa puolikkaan kuohuviinilasillisen verran.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla