Ainekset
100 g voita
100 g tummaa suklaata
150 g mämmiä
2 munaa
1 1/2 dl tomusokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
*
Lisäksi:
vaniljajäätelöä
muffinipelti
leivinpaperia
Valmistusohje
1. Voitele isokoloinen, pinnoitettu muffinipelti. Leikkaa leivinpaperista jokaiseen koloon 2 pitkää paperisuikaletta ja aseta ne ristikkäin vuoan koloihin.
2. Sulata voi ja suklaa erikseen omissa kulhoissaan mikrossa täydellä teholla.
3. Yhdistä suklaasula ja mämmi voisulaan. Sekoita joukkoon munat.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan.
5. Sekoita taikina tasaiseksi ja laita pursotinpussiin. Pursota taikina vuoan koloihin.
6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 9 minuuttia. Anna fondanttien jäähtyä haaleaksi ja nosta ne vuoasta leivinpaperisuiklaeiden avulla suoraan lautasille.