Makkara-juustoplatter

Makkara-juustoplatter ja lasi italialaista punaviiniä. Herkullista, helppoa, täydellistä!

10 min
servings 4–6 annosta

28.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4–6 annosta

10 min

*

1–3 italialaista juustoa (esim. provolone, parmesaani, gorgonzola)

italialaisia makkaroita ja leikkeleitä (esim. parmankinkku, salami)

1 pkt grissini-leipätikkuja

1 ruukku rukolaa

(marinoituja kasviksia, oliiveja, artisokkaa...)

Valmistusohje

1.Kokoa helppo herkkulauta ja syö sellaisenaan tai napsi laudalta sattumia pastan ja tomaattikastikkeen joukkoon. Laita laudalle muutama erilainen italialainen juusto. Lisää erilaisia makkaroita ja leikkeleitä.
2. Viimeistele platter grissini-leipätikuilla ja rukolalla. Voit halutessasi lisätä joukkoon marinoituja kasviksia, kuten varrellisia kapriksia, artisokkia, paahdettuja paprikoita ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Punaviinisuositus

Valkoviinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla