avokadoleipä

Lohi-avokadoleipä

Avokadoleipä toimii aina! Lisää päälle lohta ja korianteria ja viimeistele makunautinto suositusviinillä. Ahh, mitä herkkua.

10 min
servings 6 annosta

16.04.2019 Elisa Johansson + kuva Laura Riihelä + viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

6 viipaletta maalaisleipää

6 rkl tuorejuustoa

150 g kylmäsavulohta viipaleina

2–3 avokadoa

korianterin lehtiä

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla. Asettele päälle lohiviipaleet.
2. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla kuoresta.
3. Leikkaa avokadot ohuiksi viipaleiksi ja nosta leipien päälle.
4
. Koristele lohi-avokadoleivät korianterin lehdillä.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Antiche Terre

Intohimona Valpolicellan maaperä

Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.

Mainos - Sisältö jatkuu alla