Ainekset
1 prk (225 g) hummusta (esim. Baba Green Hummus)
1 prk (reilu 200 g) kikherneitä suolaliemessä
1 rkl voita tai öljyä
2 tl harissaa (esim. Baba Harissa)
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
50 g feta-juustoa
*
Koristeluun:
lehtipersiljaa
sumakki-maustetta
*
Tarjoiluun leipää
Valmistusohje
1.Ota hummus huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua.
2. Valuta ja huuhtele kikherneet siivilässä kylmällä vedellä.
3. Kuumenna voi paistinpannussa. Lisää kikherneet, harissa, suola ja sokeri. Paista keskilämmöllä sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut ja kikherneet ovat saaneet väriä.
4. Levitä hummus vadille, lusikoi päälle kikherneet, kirsikkatomaatit ja murennettu feta. Viimeistele lehtipersiljalla ja sumakilla. Tarjoile rapean leivän kera.