viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Hummus: Kikhernetäyte hummuspedillä
Reseptit

Kikhernetäyte hummuspedillä

14.05.2020 Baba Foods + kuva Baba Foods/Sami Piskonen

time Created with Sketch.
30 min

Hummus on yksi Lähi-idän tunnetuimmista herkuista. Tuunaa valmishummuksesta kikherne-hummusdippi ja nauti rapean leivän kera!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 prk (225 g) hummusta (esim. Baba Green Hummus)

1 prk (reilu 200 g) kikherneitä suolaliemessä

1 rkl voita tai öljyä

2 tl harissaa (esim. Baba Harissa)

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina

50 g feta-juustoa

*

Koristeluun:

lehtipersiljaa

sumakki-maustetta

*

Tarjoiluun leipää

Valmistusohje

1.Ota hummus huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua.
2. Valuta ja huuhtele kikherneet siivilässä kylmällä vedellä.
3. Kuumenna voi paistinpannussa. Lisää kikherneet, harissa, suola ja sokeri. Paista keskilämmöllä sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut ja kikherneet ovat saaneet väriä.
4. Levitä hummus vadille, lusikoi päälle kikherneet, kirsikkatomaatit ja murennettu feta. Viimeistele lehtipersiljalla ja sumakilla. Tarjoile rapean leivän kera.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä