viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kantarellipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa. Leipäjauhelma Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 l pieniä kantarelleja

1,5 dl oliivioljyä

1 nippu lehtipersiljaa

1 sitruuna

3-4 valkosipulin kynttä

valkopippuria myllystä

leipäjauhelmaa

Valmistusohje

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa.

Leipäjauhelma

Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla. Voit paistamisen aikana lisätä sekaan myös murskattuja valkosipulin kynsiä..

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Pikkujoulujen parhaat: reseptit, viinit & cocktailit

12.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Kysyimme guruilta: ravintola elämyksenä

31.10.2024 Teksti Heidi Kleemola Kuvat Santeri Stenvall ja Kreetta Järvenpää

Alkon tilausvalikoima: isänpäiväviinit

29.10.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä