Ainekset
1 l pieniä kantarelleja
1,5 dl oliivioljyä
1 nippu lehtipersiljaa
1 sitruuna
3-4 valkosipulin kynttä
valkopippuria myllystä
leipäjauhelmaa
Valmistusohje
Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa.
Leipäjauhelma
Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla. Voit paistamisen aikana lisätä sekaan myös murskattuja valkosipulin kynsiä..