viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kantarellipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa. Leipäjauhelma Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 l pieniä kantarelleja

1,5 dl oliivioljyä

1 nippu lehtipersiljaa

1 sitruuna

3-4 valkosipulin kynttä

valkopippuria myllystä

leipäjauhelmaa

Valmistusohje

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa.

Leipäjauhelma

Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla. Voit paistamisen aikana lisätä sekaan myös murskattuja valkosipulin kynsiä..

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä