Kantarellipasta

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa. Leipäjauhelma Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 l pieniä kantarelleja

1,5 dl oliivioljyä

1 nippu lehtipersiljaa

1 sitruuna

3-4 valkosipulin kynttä

valkopippuria myllystä

leipäjauhelmaa

Valmistusohje

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa.

Leipäjauhelma

Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla. Voit paistamisen aikana lisätä sekaan myös murskattuja valkosipulin kynsiä..

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla