Herneet sinappikastikkeessa

Herneet sinappikastikkeessa

Pakasteherneiden arkisuus katoaa, kun kylvetät ne ranskalaisessa sinappikastikkeessa. Tarjoa herneet esimerkiksi kotona tehtyjen kalapuikkojen kanssa.

10 min
servings 3–4 annosta annosta

09.11.2022 Taina Salovaara + Kuvat Laura Riihelä + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 pss (200 g) pakasteherneitä

1 rkl Dijon-sinappia

½ sitruunan mehu

3 rkl öljyä

ripaus suolaa ja sokeria

mustapippuria

25 g babypinaattia

Valmistusohje

1. Tee ensin kastike. Mittaa sinappi pieneen kulhoon ja puserra sekaan sitruunamehu. Valuta öljy sinappiseokseen samalla hyvin vatkaten. Mausta kastike suolalla ja sokerilla. Pyöräytä sekaan mustapippuria.
2. Keitä herneitä 2 minuuttia vähässä vedessä. Valuta herneet hyvin ja kääntele ne lämpiminä kastikkeeseen. Lisää sekaan babypinaatti. Tarjoa herneet joko lämpiminä tai haaleaksi jäähtyneinä.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla