Ainekset
2 pientä salottisipulia
1 pkt (500 g) pariisinperunoita (esim. Mummon)
1-2 dl oliivejä
1 tlk (280/170 g) säilykeherkkusieniä
1 ps (100 g) mozzarellahelmiä (esim. Bayreuth)
1 pkt (200 g) helmi- tai kirsikkatomaatteja
*
Kastike:
1 valkosipulinkynsi
1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1/4 dl oliiviöljyä
1/4 dl valkoviinietikkaa
1/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna salottisipulit
2. Valuta pois liemet perunoista, oliiveista, herkkusienistä ja mozzarellahelmistä. Sekoita kaikki salaatin ”pallot” kulhossa
3. Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Yhdistä kastikkeen ainekset ja sekoita perunasalaatti ja kastike keskenään.