viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Haalea Nizzansalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 l uusia perunoita

2 avokadoa

10-12 miniluumutomaattia

1 prk anjovista

1 dl oliiviöljyä

0,5 sitruunan mehu

1 dl basilikan lehtiä

valkopippuria myllystä

Maldon-suolaa

Valmistusohje

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Pikkujoulujen parhaat: reseptit, viinit & cocktailit

12.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä