viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Haalea Nizzansalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 l uusia perunoita

2 avokadoa

10-12 miniluumutomaattia

1 prk anjovista

1 dl oliiviöljyä

0,5 sitruunan mehu

1 dl basilikan lehtiä

valkopippuria myllystä

Maldon-suolaa

Valmistusohje

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä