Haalea Nizzansalaatti

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 l uusia perunoita

2 avokadoa

10-12 miniluumutomaattia

1 prk anjovista

1 dl oliiviöljyä

0,5 sitruunan mehu

1 dl basilikan lehtiä

valkopippuria myllystä

Maldon-suolaa

Valmistusohje

Keitä perunat ja leikkaa ne puoliksi. Laita sekoitusastiaan. Leikkaa avokadot kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat veneiksi. ja pyörittele sitruunan mehussa. Puolita tomaatit ja lämmitä ne kattilassa oliiviöljyn kanssa kuumiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään, annostele lautasille ja asettele anjovisfileet päälle.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla