Ainekset
6 annosta
gluteeniton, kasvis, maidoton
*
1 purjo
1 puntti kevätsipulia
4 banaanisalottisipulia
oliiviöljyä
vesikrassia
*
Kananmunavinegretti:
3 keitettyä kananmunaa
2 rkl dijon-en grains
1/4 dl valkoviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl sokeria
mustapippuria
1 banaanisalottisipuli
Valmistusohje
1. Puolita purjo pituussuunnassa ja pese huolellisesti.
2. Puolita kevätsipulit ja banaanisalotit. Salottisipuleita ei tarvitse kuoria.
3. Sivele sipuleiden leikkauspintoihin öljyä.
4. Grillaa molemmin puolin kaunis grillipinta. Käännä varovasti käyttäen pihtejä, jotta sipulit pysyvät koossa.
5. Valmista vinegretti. Hienonna kananmunat hakkelukseksi. Kuori salottisipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
6. Sekoita vinegretin ainekset, munaa lukuunottamatta, keskenään. Tarkista maku. Lisää lopuksi kananmuna.
7. Lado grillatut sipulit vadille, lusikoi päälle kanamunavinegrettiä ja viimeistele krassilla.