Ainekset
2 sydänsalaattia
8 jättiravunpyrstöä, kuorittuna ja sulatettuna
suolaa ja pippuria
1 rkl oliiviöljyä
½ dl seesaminsiemeniä paahdettuna
½ dl kurpitsansiemeniä paahdettuna
2 chiliä, ohuiksi viipaloituna
8 rkl rapeaksi paahdettua sipulia
½ punttia korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa salaateista kannat pois ja irrota varovasti lehdet erilleen. Nosta lehdet tarjoiluvadille.
2. Leikkaa veitsellä ravunpyrstö ulkosyrjältä keskikohdalta melkein halki. Poista mahdollinen suoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon lusikallinen oliiviöljyä.
3. Grillaa kuumassa grillissä lähestulkoon kypsiksi ja nosta leikkuulaudalle.
4. Leikkaa pyrstöt paloiksi. Mausta paahdetulla seesamin- ja kurpitsansiemenillä.
5. Jaa pilkotut ravunpyrstöt salaatinlehtien päälle. Lisää jokaisen annoksen päälle makusi mukaan chiliviipaleita, rapeaksi paahdettua sipulia ja tuoreita korianterinlehtiä
Vinkki
Voit ostaa paahdettua sipulia myös valmiina.