Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.
Ruoka
Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Milloin viiniköynnöstä voi kutsua vanhaksi?
Kansainvälinen viinialan etujärjestö OIV määritteli lokakuisessa yleiskokouksessaan, minkäikäiset tarhat ja köynnökset luokitellaan vanhoiksi.
Syvällinen amarone – pruuvissa neljä talvista meditaatioviiniä
Osittain kuivatuista rypäleistä valmistettu amarone jakaa mielipiteitä jouluisella mausteisuudellaan ja makeudellaan. Sommelier Christina Suominen poimi pruuviin neljä muhkeaa meditaatioviiniä.
8-prosenttinen mikä?
Harva ammattilainenkaan tietää, miksi ruokakaupan 8-prosenttisia juomia pitäisi kutsua. Uusien juomien myötä alan terminologia kaipaa tarkennusta.