Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.
Ruoka
Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
5 x parhaat vappukuplat
Serpentiinit kaulaan, vappupallot kainaloon ja piknikille – säästä riippumatta. Vappuna juhlitaan kevään alkua ja kippistellään lisääntyneelle valolle kuohuvalla. Tässä keväisen raikkaita kuplasuosituksia vappuun!
Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta
Raikas, mausteinen ja elegantin yrttinen grüner veltliner sopii niin kesäherkkujen pariksi kuin auringossa seurusteluun. Sommelier Antero Niemiaho poimi pruuviin neljä ihastuttavaa itävaltalaista.