viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
kasvismenu
Ruoka

Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat

16.02.2021 Viinilehden toimitus

Talvi on vain tekosyy jättää kasvikset nauttimatta. Tarjontaa on talvisinkin, kun vain osaa tehdä oikeat valinnat. Tällä neljän hengen talvisella kasvismenulla pääset herkuttelemaan talven kasviksilla ja juureksilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.

Neljän hengen kasvismenu ja viinisuositukset:

Alkuruoaksi:

Sipulirenkaat siiderillä & chilipikkelssiä

Väliin:

Punakaalia, ruusua & mesijuurta

Pääruoaksi:

Paahdettu mukulaselleri & piimäkaramelli

Jälkiruoaksi:

Väinönputkivanukas, punajuurihunajaa & siitepölyä

Lue lisää

Milloin viiniköynnöstä voi kutsua vanhaksi?

25.11.2024 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Syvällinen amarone – pruuvissa neljä talvista meditaatioviiniä

25.11.2024 Christina Suominen

8-prosenttinen mikä?

25.11.2024 Mika Vanne + kuva Shutterstock + kaavio Satu Salmitie

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä