viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu
Ruoka

Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin kupliva menu

08.03.2021 Arto Rastas + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + Tyyli Juuli Hakkarainen + Kuvat Sami Repo

Koristele pöytä kukkasin, kokkaa ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu ja kaada lasiin kuohuviiniä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ranskalaishenkinen viiden ruokalajin menu koostuu keittiöntervehdyksestä, alkuruoasta, pääruoasta, välijuustoista ja jälkiruoasta. Jokaiselle annokselle on kaadettu lasiin sille sopivaa kuohuvaa.

Keittiöntervehdys

Kampasimpukka-salaattikupit

Alkuruoka

Kylmä parsakeitto ja rapea gruyere

Pääruoka

Paistettu kuha, sitruuna-kapris-mantelisalaatti ja ruskistettu beurre blanc

Välijuustot

Välijuustot: Brie de Meaux ja Brebis de Pyrenees

Jälkiruoka

Raparperi-basilika-millefeuille

Lue lisää

Langres-juusto ja 2 x viinisuositus

25.03.2021 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Vuoristojuusto abondance Ranskasta

20.11.2018 Antti Uusitalo + Kuva Sami Piskonen

Ryppyinen Langres

20.09.2017 Antti Uusitalo + Kuva Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä