Arto Rastaan juhlamenu saa arvoistansa viiniseuraa vuoden viineistä. Nauti pääruoaksi ylikypsää possunposkea Vuoden punaviinin kera tai lohirullaa itävaltalaisen Vuoden valkoviinin kanssa. Täydellistä!
”Tein juhlamenun, joka on maistuva kokonaisuus mutta toimii myös erillisinä annoksina. Kokkaa koko paketti; alkuruoka, liha- tai kalapääruoka ja jälkiruoka tai vain jokin annoksista.” -Arto Rastas.
JUHLAMENU
Hedelmäinen punakaali-sinihomejuustosalaatti ja pippurijogurttia
Codorniu Ecológica Cava Semi Seco
***
Täytetty teriyaki-lohirulla ja haudutettua broccolinia
Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltliner 2016
***
Ylikypsä porsaanposki A´ La Burgundi ja valkosipuliperunapyree
Leyda Las Brisas Pinot Noir 2016
***
Suolakaramellipiiras ja viikunoita
Martinez Marsala Superiore Riserva Dolce