Yleinen

Ihana, hapokas raparperi – katso herkulliset raparperireseptit!

17.05.2021 Viinilehden toimitus

Toukokuu on ensimmäisten raparperien aikaa. Monikäyttöinen raparperi on ihanaa makeissa ruoissa, mutta kokeile sitä rohkeasti myös muuallakin – nyt on nimittäin aika kaivaa kesäiset pöytäliinat esiin ja herkutella raparperilla!

Raparperi maistuu klassikoissa ja uusissa kokeiluissa – katso raparperireseptit!

Raparperi on piirakoissa ja leivoksissa mansikan, vaniljan ja valkosuklaan klassikkokumppani, mutta se saa mahtavaa lisäboostia myös basilikasta, lohesta, ja vuohenjuustosta. Kokeile raparperia siis myös rohkeasti suolaisissa resepteissä tai yhdistelele makeaa, suolaista ja hapanta.

Raparperi-basilika-millefeuille

Raparperi-lohileivät

Raparperi-vaniljatartaletti

Raparperi-mansikka-kookoskulho

Valkosuklaa & raparperi

Raparperi-vuohenjuustosalaatti

 

 

Lue lisää

Kokkaa bissellä! 4 x olutresepti

21.06.2021 Anikò Lehtinen + kuva Shutterstock

Uudistunut Viinilehti-sovellus on nyt täällä!

17.05.2021 Viinilehden toimitus

5 x pääsiäisen herkullisimmat reseptit ja viinisuositukset

30.03.2021 Viinilehden toimitus