San Paolo Kössler Sauvignon 2016

Valkoviini Italia

Arvio

Kesäisen aromikas, avoin, hienostuneen raikas tuoksu. Siinä on karviaista, raparperia, valkoherukkaa ja persikankin vivahdetta. Maku on kuiva toistaen tuoksun aromit. Viinistä voi lisäksi erottaa vihreää omenaa ja viehkeää mineraalisuuttakin. Sitruksinen hapokkuus ja yrttinen mausteisuus tuovat makuun eloa. Kokonaisuus jättää hieman lämminhenkisen, veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus

Paistetut tai savustetut kalat ja äyriäiset.

Sopivia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa