Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling 2016

Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling 2016

Poistunut valikoimasta

Valkoviini / DO Valle del Bio-Bio / Bío Bío, Chile
Viña Cono Sur
Riesling
13,99 € (0,75 l)

Puhdaspiirteisen hedelmäinen, persikan kiveä, mineraalisuutta, vihreää omenaa ja kukkaisuutta huokuva valkoviini on monikäyttöinen seuralainen esimerkiksi kala- ja äyriäisruokien seuraksi.

Arvio: Pirteä ja eloisan raikas, puhdaspiirteinen tuoksu tulvii persikan kiveä, mineraalisuutta, hunajamelonia ja vihreää omenaa. Puhdaspiirteinen, lähes kuiva maku on hedelmäisyydeltään hyvin runsas. Viinissä on tuoksun aromien lisäksi kukkaisuutta, hunajaa, kypsää aprikoosia ja vienoa petrolisuutta. Viinin intensiivinen kokonaisuus saa ryhdin raikkaasta, hieman suuta supistavasta, sitrusmaisesta hapokkuudesta. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan ja reilusti veden kielelle nostattavan, limeä, persikkaa ja sen kiveä voimakkaasti muistuttavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini kala- ja äyriäisruokien ja aromaattisten salaattien seuraan. Myös erinomaisen herkullinen aperitiivi.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Löytö
Valmis juotavaksi

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä