viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Vuoden valkoviiniä filotaikinapossulle

46 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Portugali

Paistettu possunfilee kätkeytyy rapeaan filotaikinaan ja saa seuraansa mehevää sienimuhennosta

Ainekset

500 g porsaan sisäfileetä
levy filotaikinaa
3 rkl Dijon- sinappia
mustapippuria myllystä
suolaa

Sienimuhennos

150 g sieniä (herkkusieniä, suppilovahveroita, korvasieniä, huhtasieniä, tatteja)
1 rkl voita
ripaus vehnäjauhoja
2 dl kermaa
2 kuutioitua tomaattia
1 dl silputtua persiljaa
1 dl silputtua ruohosipulia
mustapippuria myllystä
suolaa

Valmistusohje

Poista fileistä rasvat ja kalvot. Mausta fileet pippurilla, suolalla ja paista paistinpannulla hetki joka puolelta. Sivele fileiden pintaan sinappia ja kääri filotaikinaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä. Leikkaa fileet sienimuhennoksen päälle.

Sienimuhennos

Kuullota sienet kattilassa voin kanssa. Ripottele jauhot sienten päälle ja sekoita. Lisää kerma, tomaatit, yrtit ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes jauhot kypsyneet. Mausta pippurilla ja suolalla.

Edellisen viikon viinivinkki

Muheva aussipunkku Confitin kylkeen

Richard Hamilton Colton's GSM 2015

Punaviini South Australia
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä