Arvio
Tämän viikon suosituksen, punaisen viinin tuoksu on erittäin kypsän marjainen – lähes makea. Siinä on erotettavissa myös yrttisyyttä ja maanläheistä muhevuutta. Aromikasta tuoksua seuraava keskitäyteläinen maku on sekin hyvin marjaisa. Sävytykseltään punaisen marjainen suutuntuma saa eloisuutta terhakkaan raikkaasta hapokkuudesta. Näin viini on kokonaisuutena miellyttävän napakka. Nuorekas kokonaisuus jättää orastavan eläimellisen ja metsäisen aromikkaan jälkivaikutelman, joka hieman supistaa suuta.
Viinin seuraksi
Tämän viikon suosituksen seuraan voit valmistaa mehevän pastaruoan tällä kertaa perinteisestä siskonmakkarasta. Esikeitä vaikkapa spaghetti, mutta muista jättää pasta hieman napakaksi. Valuta hyvin. Hienonna sipulia ja kuumenna paistinpannu. Kuullota siinä sipuli. Puristele joukkoon siskonmakkarapallukoita ja anna niiden hieman ruskistua. Kaada joukkoon hieman lihalientä ja reilu loraus kermaa. Hauduta hiljaa kiehuttaen kunnes kastike alkaa hieman sakenemaan. Lisää maun mukaan joukkoon hienonnettua salviaa ja pyöräytä myllystä tuoretta mustapippuria. Nostele joukkoon esikypsennetty, hyvin valutettu pasta ja sekoita. Tarkista maku, raasta pintaan parmesaania ja nauti maukkaan marjaisen Chiantin kera.