Possunposki viimeistellään aromikkaalla kuorrutteella
Suosittelisin tämän viinin seuraan mehevää possunposkiannosta.
Poista possunposkista ylimääräiset kalvot. Laita posket uunivuokaan, lisää muutama murskattu valkosipuli, lohkottua sipulia, palsternakkaa, paloiteltua porkkanaa, muutama laakerinlehti ja maustepippuri, mustapippuria ja reilusti suolaa. Lorauta lihoille vaikkapa makeaa madeiraa ja lisää vettä kunnes lihat juuri ja juuri peittyvät.
Nosta vuoka 100 asteiseen uuniin ja anna hautua yön yli. Jäähdytä liemessä.
Revi ja sekoita erilaisia salaatteja tai osta valmis salaattisekoitus. Halkaise joukkoon reilusti kirsikkatomaatteja. Ripottele salaatille hieman öljyä, purista joukkoon sitruunanmehua sekä mausta suolalla ja pippurilla.
Hanki kaupasta siemenistä tehty salaattisekoitus. Paahda niitä hetkinen kuivalla pannulla. Anna jäähtyä ja hienonna niitä hieman veitsellä. Hienonna myös vähäsen korianteria. Sekoita siemenhakkelus, korianteri ja raasta joukkoon myös parmesania.
Lämmitä possunposket liemessä tai nopeasti uunissa. Pyörittele lämmenneet posket siemen-korianteri-parmesan -seoksessa.
Nosta lautaselle reilusti salaattia, asettele possunposket päälle ja viimeistele majoneesilla, jota olet notkistanut hieman appelsiinimehulla ja maustanut sitruunamehulla.
Nauti Adoben Gewürztraminerin kera!