viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Portugalilainen punaviini ja harissalla maustetut naudanlihakoftat

28 / 2023 Antti Rinta-Huumo

Punaviini Lisboa

Portugalilaiset punaviinit ovat grilliruokien ykköskumppaneita. Runsaan marjainen portugalilainen saa kaverikseen naudanlihakoftat, jotka saavat pientä potkua harissasta. Huh, miten hyvää!

Harissalla maustetut naudanlihakoftat

Harissalla maustetut naudanlihakoftat

4 annosta

Ainekset:
600 g naudanjauhelihaa
3 rkl vettä
2 rkl harissaa
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl korianteria hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 salottisipuli hienonnettuna
2 tl suolaa
voita paistamiseen

Lisäksi:
2 limeä
pala tuoretta piparjuurta

Valmistusohje:
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile massasta neljä soikean muotoista koftaa.
2. Kypsennä koftia 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia, ja paista niihin lopuksi kaunis pinta voissa pannulla.
3. Halkaise limet ja grillaa ne kuumalla raitaparilalla.
4. Raasta annosten päälle piparjuurta ennen tarjoilua.

Edellisen viikon viinivinkki

Gewürztraminer ja kesäinen grillattu kukkakaali

Mezzacorona Gewürztraminer 2022

Valkoviini Trentino - Alto Adige
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä