Vastaanota uusi vuosi aromikkaalla ja mineraalisen raikkaalla rieslingillä ja suussa sulavalla cevichellä! Kukkaisuutta, sekä persikan ja omenan aromeita huokuvan viinin lievä makeus mahdollistaa herkullisen yhdistelmän chilistä potkua saavan cevichen kanssa. Kahden maanosan yhdistelmä toimii täydellisesti uudenvuodenaaton illanistujaisissa.
Alkon tuotesivu
Ceviche-tortillat
Ainekset:
300–400 g vaaleaa kalaa fileenä (esim. kuha)
1 punasipuli
1 chili (mieto)
3–4 limettiä
1/2 tl suolaa
1 ruukku korianteria
Lisäksi:
tortillalettuja
Valmistusohje:
1. Poista kalafileistä tarvittaessa nahka ja ruodot. Leikkaa kalat sormenpään kokoisiksi paloiksi. Siirrä laakealle, isolle lautaselle, jossa on hieman reunoja.
2. Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa sipulista ohuita puolirenkaita. Laita kalojen kanssa lautaselle.
3. Huuhdo ja halkaise chili. Poista siemenet. Leikkaa chili pieniksi paloiksi. Voit myös jättää chilin kokonaan pois tai käyttää vain osan. Lisää chili kalojen sekaan.
4. Purista limeteistä mehut suoraan lautaselle kalojen ja kasvisten päälle. Mausta ceviche suolalla. Sekoita.
5. Ripottele pinnalle runsaasti korianteria ja tarjoa ceviche tortilla-lettujen kanssa.