Vesimelonisalaatti queso frescolla

Resepti
Vesimelonisalaatti queso frescolla

Ainekset

6 annosta
gluteeniton
*
80 g kotijuustoa
100 g fetaa
1/2 vesimeloni
1 prk (450 g) paahdettua paprikaa
4 tomaattia
oliiviöljyä
lehtipersiljaa
mustapipppuria

Valmistusohje

1. Laita juustot pakastimeen jäähtymään. Kohmeisina niitä on helpompi höylätä ja murustaa.
2. Kuori ja kuutioi vesimeloni.
3. Valuta paprikat liemestään ja paloittele.
4. Puolita tomaatit ja poista siemenet, leikkaa paloiksi.
5. Kokoa salaatti sekoittamalla meloni, paprika ja tomaatit keskenään kulhossa ja höyläämällä päälle reilusti fetaa ja murustamalla kotijuustoa. 6. Valuta salaatille oliiviöljyä. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä