Artikkelit

Sherry sour – raikas kevät lasissa

17.05.2017 Resepti: Markus Sillanpää, Kuva: Robert Seger

Kokeile tätä! Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna.

Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna. Kannattaa kokeilla!

Sherry sour

8 cl kuivaa sherryä
3 cl rosmariinisiirappia (Modo)
1 cl tuorepuristettua sitruunamehua
2 cl munanvalkuaista

Lisäksi:
jäitä
sitruunan kuorta
rosmariinia
absinttia

Ravista aineet jäiden kanssa. Siivilöi juoma jäähdytettyyn cocktaillasiin. Koristele sitruunakuorisuikaleella ja rosmariinilla. Polta pinnalle halutessasi pieni suihkaus absinttia.

 

Vinkki: Alkoholin polttaminen on tarjoilun vau-efekti. Kaada suihkepulloon tilkka absinttiä. Sytytä sytkäriin liekki ja suihkauta juomaa liekin läpi.

Vastaavia artikkeleita

Yhdelle tai kahdelle Helsingissä

14.12.2018 Riikka Huotari + Elisa Johansson + Kuvat Sami Piskonen ja Mika Levälampi

Viinikoulun kevät 2019: klassikkojen jäljillä

18.08.2018 Viinilehden toimitus

Bleu d’Auvergne on mieto ranskatar

29.06.2018 Antti Uusitalo + Kuva Sami Piskonen