viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Drinkit

Sherry sour – raikas kevät lasissa

17.05.2017 Resepti: Markus Sillanpää, Kuva: Robert Seger

Kokeile tätä! Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna. Kannattaa kokeilla!

Sherry sour

8 cl kuivaa sherryä
3 cl rosmariinisiirappia (Modo)
1 cl tuorepuristettua sitruunamehua
2 cl munanvalkuaista

Lisäksi:
jäitä
sitruunan kuorta
rosmariinia
absinttia

Ravista aineet jäiden kanssa. Siivilöi juoma jäähdytettyyn cocktaillasiin. Koristele sitruunakuorisuikaleella ja rosmariinilla. Polta pinnalle halutessasi pieni suihkaus absinttia.

 

Vinkki: Alkoholin polttaminen on tarjoilun vau-efekti. Kaada suihkepulloon tilkka absinttiä. Sytytä sytkäriin liekki ja suihkauta juomaa liekin läpi.

Lue lisää

Negroni sbagliato – trendikäs klassikko

14.02.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Laura Riihelä

5 x ihana riesling – valitse valkkari tai rosee, kuplilla tai ilman!

23.05.2023 Viinilehden toimitus

Huippuriesling ja rapu-lohipiirakka on kesäjuhlien täydellinen yhdistelmä

Kaupallinen yhteistyö

22.05.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä