Omena-calvadoskastike

1. Kuullota hienonnettua salottisipulia voissa minuutin verran. 2. Lisää sokeri ja anna paahtua ruskeaksi. 3. Lisää punaviini ja keitä kastiketta kasaan, kunnes punaviini on lähes haihtunut. 4. Lisää omenamehu ja keitä kunnes jäljellä on noin puolet nesteestä. 5. Lisää laakerinlehti ja tumma liemi. Keitä 10-15 minuuttia ja siivilöi kastike toiseen kattilaan. 6. Mausta lopuksi calvadoksella […]

15.02.2017 Arto Rastas

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

gluteeniton

*

1 salottisipuli

1 rkl voita

1 rkl sokeria

1 dl punaviiniä

1 dl omenamehua

1/2 laakerinlehti

3 dl tummaa lientä (demi-glace)

1/2 dl calvadosta

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuullota hienonnettua salottisipulia voissa minuutin verran.
2. Lisää sokeri ja anna paahtua ruskeaksi.
3. Lisää punaviini ja keitä kastiketta kasaan, kunnes punaviini on lähes haihtunut.
4. Lisää omenamehu ja keitä kunnes jäljellä on noin puolet nesteestä.
5. Lisää laakerinlehti ja tumma liemi. Keitä 10-15 minuuttia ja siivilöi kastike toiseen kattilaan.
6. Mausta lopuksi calvadoksella suolalla ja pippurilla.

Vinkki:

Tarjoa karitsapannupihvin ja omena-juurespyttipannun kastikkeena.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla