Yrteillä täytettyä porsaankylkeä ja sitrusliemessä haudutettuja kasviksia

Leikkaa porsaankylki sivuttain leveäksi matoksi ja mausta se pippurilla ja suolalla. Sivele koko levyn sisäpintaan sinappia. Levitä päälle vieri viereen pekoniviipaleet ja ripottele pinnalle silputut yrtit. Rullaa levy kääretortun tavoin tiukaksi paketiksi ja sido se lämmönkestävällä narulla tiukasti kiinni. Paista 120-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Kylkirulla on parhaimmillaan paistilämpömittarin näyttäessä 78 astetta. Kääri rulla […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g porsaankylkeä

1 dl silputtua basilikaa

1 dl silputtua persiljaa

1 rkl silputtua rosmariinia

2 rkl Dijon-sinappia

100 g savupekoniviipaleita

mustapippuria myllystä

suolaa

Haudutetut kasvikset

1 pieni selleri

1 pieni palsternakka

15 kirsikkatomaattia

2 appelsiinin mehu

2 sitruunan mehu

0,5 dl kirkastettua voita

mustapippuria myllystä

suolaa

1 dl silputtua basilikaa

Valmistusohje

Leikkaa porsaankylki sivuttain leveäksi matoksi ja mausta se pippurilla ja suolalla. Sivele koko levyn sisäpintaan sinappia. Levitä päälle vieri viereen pekoniviipaleet ja ripottele pinnalle silputut yrtit. Rullaa levy kääretortun tavoin tiukaksi paketiksi ja sido se lämmönkestävällä narulla tiukasti kiinni. Paista 120-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Kylkirulla on parhaimmillaan paistilämpömittarin näyttäessä 78 astetta. Kääri rulla folioon puoleksi tunniksi. Poista rullasta narut ja leikkaa se viipaleiksi.

Haudutetut kasvikset

Kuori selleri ja palsternakka ja leikkaa ne 1 cm:n kuutioiksi. Pane juureskuutiot, tomaatit, hedelmien mehut ja voi uunivuokaan. Mausta pippurilla ja vähällä suolalla. Kypsennä kasviksia 120-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Ripottele pinnalle basilika ja tarkista maku.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla