Ainekset
500 g porsaankylkeä
1 dl silputtua basilikaa
1 dl silputtua persiljaa
1 rkl silputtua rosmariinia
2 rkl Dijon-sinappia
100 g savupekoniviipaleita
mustapippuria myllystä
suolaa
Haudutetut kasvikset
1 pieni selleri
1 pieni palsternakka
15 kirsikkatomaattia
2 appelsiinin mehu
2 sitruunan mehu
0,5 dl kirkastettua voita
mustapippuria myllystä
suolaa
1 dl silputtua basilikaa
Valmistusohje
Leikkaa porsaankylki sivuttain leveäksi matoksi ja mausta se pippurilla ja suolalla. Sivele koko levyn sisäpintaan sinappia. Levitä päälle vieri viereen pekoniviipaleet ja ripottele pinnalle silputut yrtit. Rullaa levy kääretortun tavoin tiukaksi paketiksi ja sido se lämmönkestävällä narulla tiukasti kiinni. Paista 120-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Kylkirulla on parhaimmillaan paistilämpömittarin näyttäessä 78 astetta. Kääri rulla folioon puoleksi tunniksi. Poista rullasta narut ja leikkaa se viipaleiksi.
Haudutetut kasvikset
Kuori selleri ja palsternakka ja leikkaa ne 1 cm:n kuutioiksi. Pane juureskuutiot, tomaatit, hedelmien mehut ja voi uunivuokaan. Mausta pippurilla ja vähällä suolalla. Kypsennä kasviksia 120-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Ripottele pinnalle basilika ja tarkista maku.