viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Blinitäyte japanilaiseen tapaan

15.01.2020 Taina Salovaara + Kuva Laura Riihelä + Viini Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Blinitäyte kasvissyöjille. Mädin sijaan maistuu merileväkaviaari. Avokadot tuovat annokseen pehmeyttä ja wasabikerma sopivaa kirpeyttä. Nautitaan kreikkalaisen kuohuviinin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 kypsää avokadoa

2 limeä

2 dl ranskankermaa

2 tl wasabia

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

1/2 ruukkua ruohosipulia

*

Lisäksi:

1 prk Caviart-merilevävalmistetta

blinejä (1–2 isoa tai 2–3 pientä bliniä per henkilö)

Valmistusohje

1. Valmista blinitäyte. Viipaloi avokadot. Puserra viipaleiden päälle vähän limemehua tummumisen estämiseksi.
2. Mausta ranskankerma wasabilla, suolalla, pippurilla ja silputulla ruohosipulilla. Maista ja lisää tarvittaessa wasabia.
3. Tarjoa blinit merilevämädin, ranskankerma-kastikkeen ja avokadoviipaleiden kanssa.

Kuohuviinisuositus

Kir-Yianni Paranga Sec

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Kreikka
9,63 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä
Pääruoka

Sitruuna-perunagnocchit & mätimousse

time Created with Sketch.
60 min
Gluteeniton Pasta
Alkuruoka

Fine diningia kotona: Kozeen Shiwanin kuningasperuna

time Created with Sketch.
2 h
Kalaruoka

Lue lisää

Somehittien seuralaiset – somen hittiruoat ja viinisuositukset

08.11.2022 Viinilehden toimitus

Rennot itsenäisyyspäivän juhlat – Alsacen valkoviini ja pikkupurtavat pienelle porukalle

Kaupallinen yhteistyö

29.11.2021 Viinilehden toimitus

TOP 3 – Bliniviinit

02.01.2018 Antti Rinta-Huumo Kuva: Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä