viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Kaupallinen yhteistyö

Kevään kuplabileet – mätipastaa ja palkittua luomukuohuvaa

Kaupallinen yhteistyö

17.04.2023 Viinilehden toimitus

Ahh, kevät ja kuplat! Kokoa ystävät koolle, kaada lasiin palkittua Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut -kuohuviiniä ja nauti keväisen mätipastan kanssa.

Aurinkoa ja keveitä kuplia

Auringon noustessa horisontin ylle on aika avata pullo palkittua luomukuohuviiniä. Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut -kuohuviini on voittanut vuosien aikana sekä kultaa että hopeaa Viinilehden Vuoden kuohuviini -kilpailussa. Kilpailujen lisäksi kuohuva on valloittanut suomalaisten sydämet, ja siitä onkin tullut yksi Suomen suosituimmista kuohuviineistä.

Luxemburgilaisen luomukuohuvan tyylikkäät kuplat ovat ehdoton valinta kevään ja kesän kynnykselle. Nappaa pullo mukaasi piknikille, vapun viettoon tai järjestä kevätjuhlat ystävillesi – nyt on juhlan aika!

Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Luxemburg
16,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Raikkautta mätipastasta

Yhdistä pirskahtelevat luomukuplat raikkaaseen mädillä, sitruunalla ja valkoviinillä viimeisteltyyn pastaan ja nauti kevään ja kesän saapumisesta. Kevään parhaat kuplabileet syntyvät herkullisen pastan ja tyylikkään kuohuvan yhdistelmästä.

Tiesitkö? Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut on vegaaninen luomuviini, jonka pakkaus on myös ympäristövastuullinen. Enää ei tarvitse tinkiä mausta, laadusta tai eettisyydestä, vaan saat kaikki samassa pullossa.

Mätipasta

4 annosta, valmistusaika 30 minuuttia

Ainekset:
300 g pastaa (simpukka)
1 valkosipulinkynsi
2 kevätsipulia
2 rkl voita
1 tl sitruunan kuoriraastetta
1/4–1/2 tl chilirouhetta
3 dl kuohukermaa
1 1/2 dl kuivaa valkoviiniä
2–3 tl hummeri- tai kalafondia
rouhittua mustapippuria
suolaa
sitruunamehua
200 g mätiä

Pinnalle:
silputtua tilliä ja kevätsipulia
mustapippuria

1. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja hienonna valko- ja kevätsipuli.
3. Sulata voi laakeassa paistokasarissa. Kiehauta sipulit voissa. Lisää sitruunan kuoriraaste ja chilirouhe, kiehauta.
4. Kaada kasariin kerma, viini ja fondi. Keitä seosta kokoon jonkin verran.
5. Mausta kastike mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää noin 2/3 mädistä kastikkeeseen.
6. Kääntele valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
7. Annostele pasta kuumennetuille lautasille. Viimeistele mädillä, tillillä ja kevätsipulilla. Pyöräytä pinnalle vielä mustapippuria.

Lue lisää

Faktat haltuun: Regeneratiivinen viininviljely

26.08.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Marjaisat kesäkuplat – TOP 5 roseekuohuvat

27.05.2024 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä