Paistettu possunfilee kätkeytyy rapeaan filotaikinaan ja saa seuraansa mehevää sienimuhennosta
Ainekset
500 g porsaan sisäfileetä
levy filotaikinaa
3 rkl Dijon- sinappia
mustapippuria myllystä
suolaa
Sienimuhennos
150 g sieniä (herkkusieniä, suppilovahveroita, korvasieniä, huhtasieniä, tatteja)
1 rkl voita
ripaus vehnäjauhoja
2 dl kermaa
2 kuutioitua tomaattia
1 dl silputtua persiljaa
1 dl silputtua ruohosipulia
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Poista fileistä rasvat ja kalvot. Mausta fileet pippurilla, suolalla ja paista paistinpannulla hetki joka puolelta. Sivele fileiden pintaan sinappia ja kääri filotaikinaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä. Leikkaa fileet sienimuhennoksen päälle.
Sienimuhennos
Kuullota sienet kattilassa voin kanssa. Ripottele jauhot sienten päälle ja sekoita. Lisää kerma, tomaatit, yrtit ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes jauhot kypsyneet. Mausta pippurilla ja suolalla.