viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Viini-lehden vuoden samppanjaa äidille!

19 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Samppanja Champagne

Katkarapuleivän, eli toast skagenin voit tarjota äitienpäivän aamiaisella tai kevyempänä lounasherkkuna

Klassisesta Toast Skagenista löytyy versioita lähes yhtä paljon kuin on sen valmistajiakin. Tässä viinivinkissä esitelty herkku on hieman tuunattu versio ystäväni Antti Vahteran reseptistä.

Aloita katkarapujen kuorimisella ja keitä 1-2 kananmunaa kypsäksi. Kuori kananmunat ja painele kananmuna siivilän läpi pieneksi muruksi.

Sekoita maustamattoman majoneesin joukkoon hieman dijonsinappia, runsaasti hienonnettua tilliä, ”kananmunamuru” ja vastapuristettua sitruunanmehua. Sekoita tämä majoneesi kuorimiesi katkarapujen joukkoon ”sidosaineeksi”.

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja paahda leivät kirkastetussa voissa paistinpannulla kullankeltaisiksi. Nostele leivät lautasille, lusikoi päälle mehevää katkarapumassaa ja mieleistäsi mätiä. Rouhaise pintaan ripaus mustapippuria myllystä ja koristele tillinoksalla. Poksauta auki vuoden samppanja ja hemmottele äitiä!

Edellisen viikon viinivinkki

Malbec -tapahtuman kunniaksi mendozalaista Nieto Senetineria

Nieto Senetiner Malbec 2015

Punaviini Mendoza
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä