viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
kasvismenu
Ruoka

Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat

16.02.2021 Viinilehden toimitus

Talvi on vain tekosyy jättää kasvikset nauttimatta. Tarjontaa on talvisinkin, kun vain osaa tehdä oikeat valinnat. Tällä neljän hengen talvisella kasvismenulla pääset herkuttelemaan talven kasviksilla ja juureksilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.

Neljän hengen kasvismenu ja viinisuositukset:

Alkuruoaksi:

Sipulirenkaat siiderillä & chilipikkelssiä

Väliin:

Punakaalia, ruusua & mesijuurta

Pääruoaksi:

Paahdettu mukulaselleri & piimäkaramelli

Jälkiruoaksi:

Väinönputkivanukas, punajuurihunajaa & siitepölyä

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä