Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Legendaarisen alsacelaisen viinitalon Jean-Frédéric Hugel on tutustunut esi-isiinsä maistelemalla heidän tekemiään viinejä.
Viinin oikeanlainen säilytys välittää viinintekijän intohimon lasiin asti. Temptechin tyylikkäät ja älykkäät viinikaapit viihtyvät keittiöissä, joissa vietetään paljon aikaa.
Vivahteikkaan Viinilehden Vuoden samppanjan rypäleet on poimittu 60 eri palstalta. Vuoden kuohuviiniksi valikoitui tyylikäs uusiseelantilainen chardonnay.
Ravintolasta viiniä mukaan tai ravintolaan oman keräilyharvinaisuuden kanssa? Viinilehden omistaja Juha Berglund ehdottaa muualta Euroopasta tuttuja käytäntöjä Suomeen. Uudet käytännöt palvelisivat kuluttajia ja elävöittäisivät taloutta.
Espanjan viileillä viinialueilla tuotetaan keväisen kevyitä ja upean raikkaita valkoviinejä. Sommelier Antero Niemiaho poimi pruuviin neljä suosikkiaan.
Ratafia syntyy tuoreesta rypälemehusta, joka väkevöidään alkoholilla. Lue tästä, minkä kanssa ratafiaa kannattaa kokeilla.
Heikki Valkama kertoo, mihin kahdeksaan ydinmakuun japanilainen kotiruoka perustuu. Heikin japanilaiset arkiruokareseptit on julkaistu Viinilehdessä 2/2025.
Viinimestari, kokki ja artesaani Krista Mänttäri tietää, että keramiikkaa ja viinejä yhdistää käsityötaito. Hän listasi meille hyvän elämän reseptinsä.
Harrastajien iloksi Alkosta on pian saatavilla iäkkäitä arvoviinejä.
Frédéric Panaïotis on Ruinartin kellarimestari ja intohimoinen vapaasukeltaja. Molemmissa rooleissa hän tasapainoilee intuitiivisen uskalluksen ja kokemuksen tuoman viisauden välillä.
Viinintekijä Zsolt Sütő on unkarilainen Slovakiassa. Hän haluaa viinin ilmentävän kasvupaikkaa ja tekijöitään.
Viinilehden Vuoden viinien tuomaristossa istuu jatkossa myös valkoinenpaimenkoira Rumo, jonka kuono haistaa monivivahteiset viinit.
Kahdeksanprosenttisia viinejä voi ostaa jo ruokakaupoista. Pian selviää, löytyykö Suomessa poliittista tahtoa korottaa prosenttirajaa. Viinilehti käy läpi tilanteen.