Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Unelmaillallinen syntyy herkullisesta cabernet sauvignonista ja uunissa muhivista lihapullista. Pistä pastakattila porisemaan, lihapullat uuniin ja kaada lasiin Graffigna Elixio Cabernet Sauvignonia.
Millaisia viinitrendejä on näkyvissä ensi vuodelle? Kolme alan ammattilaista kertoi omat ennustuksensa Viini & Ruoka -tapahtumassa.
Gamay-rypäleestä valmistetut uuden sadon beaujolais nouveau -viinit tulevat myyntiin aina marraskuun kolmantena torstaina.
Kokoa ystävät yhteen ja järjestä tunnelmalliset pikkujoulut. Tässä suosikkireseptimme, -viinimme ja -cocktailimme juhlahumuun.
Mikä tekee ravintolakäynnistä elämyksen? Kysyimme alan ammattilaisilta Viini & Ruoka -tapahtumassa.
Klassikkotuottajien vivahteikkaat herkut juhlistavat isänpäivää.
Vuoden viinillisin tapahtuma on jälleen täällä! Kokosimme lempparitärppimme Suomen suurimman ja herkullisimman viini- ja ruokatapahtuman tarjonnasta.
Alan uudistajia ja villejä visionäärejä, klassikoita ja perinteiden vaalijoita, uuden ja vanhan rohkeita yhdistäjiä. Mitkä ja ketkä sykähdyttivät toimituksessa tänä vuonna?
Viinilehden sokkoraati testasi 19 erilaista glögiä. Voittajasuosikeissa korostuivat luomuglögit.
Pinot Noir -lajike ihastuttaa raikkaalla hapokkuudellaan ja ilmentää upeasti kasvupaikkaansa. Sommelier Antero Niemiaho poimi pruuviin kiinnostavia pinot noireja Bourgognen ulkopuolelta.
Syksyn herkutteluhetket koostuvat lohturuoasta ja punaviinistä. Lämmittävä pataruoka valmistuu hirvestä tai naudasta ja se kruunataan italialaisella Armigero Barbera d’Asti Superiore -punaviinillä.
”Sveitsi ei ole vain kelloja ja suklaata, sama pedanttius koskee viinintuotantoamme”, sanoo Château d’Auvernierin Henri Grosjean. Talon tarinalliset luomuviinit tulevat Jura-vuoriston rinteiltä.
Millaista on avata uusi ravintola juuri nyt? Kysyimme kolmelta ravintolan perustajalta.