Marchesi di Barolo 2013

Punaviini Italia

Arvio

Kypsän marjainen ja paahteinen tuoksu on rustiikkinen ja monivivahteinen. Siinä on mausteisia ja tammikypsytyksen tuomia makeahkojakin vivahteita. Roteva maku on sekin kypsän marjainen, paahteinen ja rustiikkinen. Parkkihapot kuivattavat reippaasti suuta. Viinissä onkin reilusti särmää ja se vaatii ruokaa kumppanikseen. Napakka ja jämerä viini on kannanotto itsessään, jättäen nielua lämmittävän varsin pitkän jälkivaikutelman.

Ruokasuositus

Suurriista ja kypsät kovat juustot

Sopivia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa