viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Aussirieslingin raikkautta aromikkaan pastan kyytipojaksi

38 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Australia

Kylmäsavulohi, fenkoli ja sitruuna tekevät arkisesta pastasta lähes juhlan

Ainekset

4 annosta
20 min
*
300-400 g tagliatelle-pastaa
vettä
suolaa
1 fenkoli
150-200 g kylmäsavulohta viipaleina
2 tl fenkolinsiemeniä
3 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
1 sitruuna
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria

Valmistusohje

1. Laita suolalla maustettu pastavesi kiehumaan.
2. Pese fenkoli, halkaise ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös lohiviipaleet pienemmiksi.
3. Paahda fenkolinsiemeniä kuumassa paistokasarissa tai pannulla, kunnes ne saavat väriä.
4. Lisää siementen sekaan kasvisliemi, kerma ja fenkoliviipaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. 5. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
6. Raasta sitruunan kuori kastikkeeseen ja purista sekaan ruokalusikallinen sitruunamehua.
7. Sekoita kastike ja valutettu pasta. Lisää myös lohipalat ja ruohosipulit. Rouhaise sekaan mustapippuria.

Edellisen viikon viinivinkki

Kypsää marjaisuutta Toscanan kukkuloilta

Castiglioni Chianti 2015

Punaviini Toscana
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä